Boekingsformulier Sinterklaas voor bedrijven

Boekingsformulier Sint en Piet bij bedrijven

Leuk dat u een bezoek wilt van Sint en zijn Pieten bij uw bedrijf, stichting, vereniging of instelling. Via onderstaand formulier kunt u alle gegevens doorgeven. U krijgt per mail ook een bevestiging en u kunt altijd direct op het ontvangen bericht reageren als er achteraf nog wijzigingen of vragen zijn.

Wij reageren binnen een dag en bevestigen ook uw boeking. Als we al een tijdstip voor u gereserveerd hebben, dan communiceren wij deze gelijk. Mocht er vanwege de planning het voorkeurstijdstip niet meer beschikbaar zijn, dan laten wij dit direct weten. Dan kunnen we altijd nog op tijd bekijken wat er wel mogelijk is, om zoveel mogelijk u tegemoet te komen.

Meer informatie kunt u hier vinden over het bezoek van Sint en zijn Pieten aan bedrijven.

Vul onderstaand formulier in om direct te boeken. U krijgt per mail een bevestiging. Let op dat deze niet in de spam terecht komt. Zo ja, vergeet niet te markeren als ‘geen spam/ongewenste mail’. Dan krijgt u onze definitieve bevestiging goed binnen. Tot snel!

Let op dat deze niet in de spam terecht komt. Zo ja, vergeet niet te markeren als ‘geen spam/ongewenste mail’. Dan krijgt u onze definitieve bevestiging goed binnen. Tot snel!

  Klantnummer: (indien eerder geboekt)

  Uw naam (verplicht)

  bedrijfsnaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Wordt alleen gebruikt bij eventuele vertraging

  Uw e-mail (verplicht)

  Kies een datum

  Controleer altijd even onze beschikbaarheid bij dagen die in onze planning staan. Andere datums ook mogelijk voor bedrijven. Geef dit aan in het opmerkingen veld als u een ander voorstel wilt doen.

  Voorkeurstijdstip (niet verplicht)

  Controleer altijd even onze beschikbaarheid bij dagen die in onze planning staan.

  Bezoekduur?

  Let op! Onze startprijs is voor 30 minuten.

  Straat + huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Betaald parkeren? (verplicht)

  Aantal kinderen (verplicht)

  Indicatie van het aantal te verwachte kinderen.

  Durven de kinderen op schoot? (verplicht)

  Mag er gestrooid worden?(verplicht)

  JaNee

  Informatie over de kinderen (kan later gemaild worden indien van toepassing)

  (Is voor het boek, als ouders bijvoorbeeld nog cadeautjes hebben voor de kinderen. Kan ook achteraf gemaild worden.)

  Bijlage toevoegen

  (te denken aan foto's, informatie in word document etc. indien van toepassing)

  Opmerkingen

  Gegevensgebruik

  Vanwege de nieuwe wetgeving mogen wij niet meer zomaar uw gegevens bewaren. Wij bewaren uw gegevens alleen voor de boeking en na de boeking verwijderen wij deze als wij deze niet mogen bewaren.
  Ook foto's die wij mogen maken, zijn met uw toestemming te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wilt u dit niet, geef dit dan aan. Het zal gaan om alleen 2 of 3 foto's. Geeft u toestemming voor foto's dan krijgt u deze gratis en mogen wij die gebruiken. Geeft u geen toestemming dan worden er geen foto's gemaakt.

  Wij geven ook een magazine uit, nieuwsbrief en verschillende acties. Wilt u hiervan op de hoogte blijven, dan bewaren wij uw emailadres en postadres. Wilt u dit niet, geef dit dan aan. U kunt altijd achteraf u hier nog voor opgeven via het contactformulier. Graag een keuze voor A en een keuze voor B.

  Keuze A:
  A1. Ja, er mogen foto's gemaakt worden voor promotionele doeleindenA2. Nee, er mogen geen foto's gemaakt worden voor promotionele doeleinden

  Keuze B:
  B1. Ja, mijn gegevens mogen worden bewaard voor de nieuwsbrief, magazine en actiesB2. Nee, mijn gegevens mogen niet worden bewaard voor de nieuwsbrief, magazine en acties

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van hart.

  Let op! Na het verzenden, krijgt u een mail in uw inbox ter bevestiging met alle informatie en de vervolgstappen. Mocht u deze niet hebben ontvangen, controleer dan de SPAM/ongewenste map.