Pieten gezocht

DCR Events zoekt elk jaar nieuwe Pieten. Ook om ons Pietenbestand te vergroten. Iedereen kan zich aanmelden. Heb je een talent? Dan benutten wij deze zeker . Op onze website kan je zien waar we allemaal op bezoek gaan (regio) en wie weet kan jij er ook bij zijn. Elk jaar zoeken we nieuwe Pieten, maar dit jaar in het bijzonder: We hebben superleuke bezoeken! intresse? mail ons via sint@dcrevents.nl

Het is leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ook om contacten te houden. Als Piet kan je bij ons elk jaar weer aan de slag en wie weet kunnen we je ook gebruiken voor ander animatie werk. Ook komen we meerdere keren bij elkaar voor de gezelligheid en organiseren we ook activiteiten en kleine events. Niet iets eenmaligs dus,  we hopen elk jaar weer onze Pieten warm te verwelkomen en gezellig bij elkaar te komen!

Nieuwsgierig?

Je kan ons mailen voor meer informatie! Check de agenda van sinterklaas 2024 voor onze planning. Je zou al kunnen aangeven wanneer je kan meedoen. Voor de bezoeken bij bedrijven zijn we altijd op zoek naar extra Pieten.

Onze Pieten

Regel Piet houdt alles bij, Paarden Piet kijkt mee  als er nieuwe Pieten meedoen, of ze wel bij de les blijven !  Strikjes Piet leert je pasjes bij elk sinterklaasliedje die Piano Piet speelt de piano en  foto Piet die volgt en legt alles op camera vast. En zo zijn er nog vele andere Pieten. En de nieuwe Pieten  die voor het eerst mee doen! Hun introductie volgt snel!

Regel Piet is de rechterhand van Sinterklaas. Hij houdt alles bij of het wel goed gaat. Maar uiteindelijk is het sinterklaas die bepaald of je slaagt voor de Pietenopleiding! Hij zal erop toezien dat alles volgens de regels gaat.