Pieten gezocht voor de Pietenopleiding

DCR Events zoekt elk jaar nieuwe Pieten voor de nieuwe Pietenopleiding. Ook om ons Pietenbestand te vergroten. Iedereen kan zich aanmelden. Heb je een talent? Dan benutten wij deze zeker tijdens je opleiding. Op onze website kan je ook zien waar we allemaal op bezoek gaan en wie weet wil jij er ook bij zijn. Elk jaar zoeken we nieuwe Pieten, maar dit jaar in het bijzonder: We hebben superleuke locaties!

Pietenopleiding

Een Pietenopleiding? Zal er wel gedacht worden! Ja een heuse Pietenopleiding. Dat zou niet meer van deze tijd zijn wordt er gezegd, maar wij doen er gewoon nog steeds aan. Het is leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ook om contacten te houden. Als Piet kan je bij ons elk jaar weer aan de slag en wie weet kunnen we je ook gebruiken voor ander werk. Ook komen we meerdere keren bij elkaar voor de gezelligheid en organiseren we ook activiteiten en kleine events. Niet iets eenmaligs dus, maar we hopen elk jaar weer onze Pieten warm te verwelkomen en gezellig bij elkaar te komen!

Nieuwsgierig?

Je kan ons mailen voor meer informatie! Check Sint en Piet komen weer op bezoek voor onze planning. Je zou al kunnen aangeven wanneer je kan meedoen. Voor de bezoeken bij bedrijven zijn we altijd op zoek naar extra Pieten.

Onze Pieten

Regel Piet houdt alles bij, Paarden Piet kijkt er vreemd bij als er nieuwe Pieten mee doen die wel bij de les zijn! Crea Piet is erg creatief en kan ook nog eens goed schminken. Dansdisco Piet je dans pasjes leert bij elk sinterklaasliedje die Piano Piet speel. Foto Piet die dat allemaal vast op camera. En nog vele andere Pieten en nieuwe Pieten, die dit jaar voor het eerst mee doen! Hun introductie volgt snel!

Natuurlijk mag Sinterklaas niet ontbreken, die bepaald of je slaagt voor de Pietenopleiding! De Sint zal erop toezien dat alles volgens de regels gaat en dat Hoofd Piet alles goed bij houdt. Hoofd Piet is de rechterhand van Sinterklaas.