Informatie en prijze

Sint en Pieten in de regio’s Rotterdam , Dordrecht en omstreken

DCR Sint en Pieten zijn Multi inzetbaar. Met ons grote en veelzijdige Pietenbestand kunnen we voor elke gelegenheden geboekt worden. Sinds 2015 hebben we al veel kinderen blij gemaakt en zijn we bij verschillende bedrijven, gelegenheden en huisbezoeken geweest.

sinds 2018 tot en met 2023 waren we elk jaar aanwezig bij de intocht in Rotterdam Zevenkamp. wij zijn enorm blij dat wij elk jaar welkom zijn. het is elk jaar weer fantastisch.

ook komen we ook al jaren bij onze vertrouwde gezinnen langs. Bij  sommige zelfs al voor het 6 de jaar. Leuk om de kinderen te zien opgroeien en te zien hoe enthousiast de ouders en kinderen over ons zijn.

Voor elk bezoek ontvangen we graag informatie over de aanwezige kinderen, zodat de Sint vanuit zijn grote boek elk kind de aandacht kan geven. stuur dit wel tijdig door want in de weken van de huisbezoeken kunnen wij niet veel op de mail kijken. u kan ook altijd bij aankomst een papiertje geven met eventuele extra informatie. Durft een kind niet op schoot of bij de Sint te komen, laat dit ook weten dan kunnen de pieten kijken om hem/haar alsnog op een leuke manier in het middelpunt te zetten

 

Prijzen

Huisbezoek per 20 minuten €50,-  of 30 minuten €75,-  langer ook mogelijk

Verenigingen en stichtingen ( speeltuinen bijv.) bezoek per 30 minuten  €90,-

Winkelcentrums en bedrijven per 60 minuten € 200,-  (excl. btw)​

Scholen en wijkbezoeken in de ochtend €300,-  (tot 12:00u). Hele dag (tot 15:30u) €600,- Inc. btw

Voor Sinterklaasfilms, videoclip bespreekbaar voor de prijs!

Betaald parkeren? Deze kosten worden apart  meegenomen. €1,50 per 20 minuten.

Onze prijzen

Onze prijzen zijn vorig jaar omhoog gegaan. Alles is omhoog gegaan, maar we willen het nog steeds betaalbaar houden voor onze klanten. Sint komt met minimaal 3 tot maximaal 8 Pieten (hangt van de beschikbare pieten af) langs voor een gezellig bezoekje! tijdens de huisbezoeken hebben de pieten voor ieder kind strooigoed bij. Een vast budget? Alles is bespreekbaar en wij zijn flexibel! Ook bij combinatieprijzen met muziek, schminken, ballonvouwer etc. zijn pakketprijzen mogelijk. Vraag ernaar bij uw bedrijfsboeking.

 

 

Klik op de mijter om te Boekken