Informatie en prijzen

Sinterklaas en zijn Roetveeg Pieten in de regio Rotterdam en Dordrecht!

DCR Sint en Pieten zijn multi inzetbaar. Met ons veelzijdig Pietenbestand kunnen we voor elke gelegenheid geboekt worden. Sinds 2015 hebben we al veel kinderen blij gemaakt en zijn we bij verschillende bedrijven, gelegenheden en huisbezoeken geweest.

In 2018 en 2019 hebben we in Rotterdam Zevenkamp meegelopen met de intocht. Wat was dat supergezellig en leuk! Dit jaar zijn we ook weer van de partij! Dit zal dan op 13 november 2021 zijn. Ook dit jaar lopen we mee met de intocht van Rotterdam Charlois. Het was ook weer leuk om bij onze vertrouwde gezinnen langs te komen, bij sommige zelfs al voor het 5de jaar. Leuk om de kinderen te zien opgroeien en de enthousiasme.

Ook hebben we droom om een mooie Sinterklaas film maken en daar zullen we naar toe streven. Daar zijn we druk voor bezig en zoeken ook nog sponsors of donaties.  Alle kleine beetjes helpen en we hopen ons doel te kunnen behalen en mooie resultaten te boeken. Daar kunt altijd met ons in contact mee komen en anders zien we jullie graag thuis of bij uw bedrijf.

Informatie gevraagd voor een persoonlijk bezoek

Voor elk bezoek ontvangen we graag alle informatie over de aanwezige kinderen, zodat de Sint vanuit zijn grote boek elk kind de aandacht kan geven. Durft een kind niet op schoot of bij de Sint te komen, dan wordt deze alsnog op een leuke manier in het middelpunt gezet. Daar zorgen de Pieten ook voor.
Wij zijn er klaar voor!

Nieuwe prijzen

Onze prijzen zijn dit jaar omhoog gegaan. Alles is omhoog gegaan, maar we willen het nog steeds betaalbaar houden voor onze klanten. Sint komt nog steeds met minimaal 3 tot maximaal 8 Pieten (hangt van de dagen af) voor een gezellig bezoekje! Ook hebben we dit jaar weer een leuk creatief presentje voor de kinderen en komt de magazine weer uit voor de gezinnen die toestemming hebben gegeven hiervoor.

Voor onze vaste klanten, die een klantnummer hebben tot 2018 (zie factuur/eerdere mailcommunicatie) krijgen dit jaar nog korting op de nieuwe prijs bij vermelding van het klantnummer bij het boeken. Deze wordt uiteraard gecontroleerd en de korting wordt verwerkt op de factuur.

Een vast budget? Alles is bespreekbaar en wij zijn flexibel! Ook bij combinatieprijzen met muziek, schminker, ballonvouwer etc zijn pakketprijzen mogelijk. Vraag ernaar bij uw bedrijfsboeking.

Prijzen

Huisbezoek per 20 minuten €40,-  of 30 minuten €65,- langer ook mogelijk

Verenigingen en stichtingen ( speeltuinen bijv.) bezoek per 30 minuten €80,-

Winkelcentrums en bedrijven per 60 minuten €180,- (excl btw)

Scholen, Intochten en wijkbezoeken in de ochtend €275,- (tot 12:00u). Hele dag (tot 15:30u) €500,-

Voor Sinterklaasfilms, videoclip bespreekbaar voor de prijs!

Betaald parkeren? Deze kosten worden ook meegenomen. €1,50 per 20 minuten.

Boeken

Boek nu uw bedrijfsbezoek uw bedrijvenbezoekBoek nu uw huisbezoek uw huisbezoek