Informatie en prijzen

Sinterklaas en zijn Roetveeg Pieten in de regio Rotterdam en Dordrecht!

DCR Sint en Pieten zijn Multi inzetbaar. Met ons veelzijdig Pietenbestand kunnen we voor elke gelegenheid geboekt worden. Sinds 2015 hebben we al veel kinderen blij gemaakt en zijn we bij verschillende bedrijven, gelegenheden en huisbezoeken geweest.

In 2018, 2019,2021 en 2022 waren we aanwezig in Rotterdam Zevenkamp en hebben we meegelopen met de intocht. Wat was dat supergezellig en leuk! Daarnaast komen we ook al jaren bij onze vertrouwde gezinnen langs. Bij  sommige zelfs al voor het 5de jaar. Leuk om de kinderen te zien opgroeien en de enthousiasme.

Voor elk bezoek ontvangen we graag informatie over de aanwezige kinderen, zodat de Sint vanuit zijn grote boek elk kind de aandacht kan geven. Durft een kind niet op schoot of bij de Sint te komen, laat dit ook weten dan kunnen de pieten kijken om hem/haar alsnog op een leuke manier in het middelpunt te zetten

Nieuwe prijzen

Onze prijzen zijn dit jaar omhoog gegaan. Alles is omhoog gegaan, maar we willen het nog steeds betaalbaar houden voor onze klanten. Sint komt met minimaal 3 tot maximaal 8 Pieten (hangt van de dagen af) langs voor een gezellig bezoekje! tijdens de huisbezoeken hebben de pieten voor ieder kind een leuk creatief presentje bij.

Een vast budget? Alles is bespreekbaar en wij zijn flexibel! Ook bij combinatieprijzen met muziek, schminken, ballonvouwer etc. zijn pakketprijzen mogelijk. Vraag ernaar bij uw bedrijfsboeking.

Prijzen

Huisbezoek per 20 minuten €50,-  of 30 minuten €75,-  langer ook mogelijk

Verenigingen en stichtingen ( speeltuinen bijv.) bezoek per 30 minuten  €90,-

Winkelcentrums en bedrijven per 60 minuten € 200,-  (excl. btw)​

Scholen en wijkbezoeken in de ochtend €300,-  (tot 12:00u). Hele dag (tot 15:30u) €600,- Inc. btw

Voor Sinterklaasfilms, videoclip bespreekbaar voor de prijs!

Betaald parkeren? Deze kosten worden apart  meegenomen. €1,50 per 20 minuten.

Boek nu uw bedrijfsbezoek uw bedrijvenbezoekBoek nu uw huisbezoek uw huisbezoek