Sinterklaas op bezoek bij bedrijven

Sinterklaas op bezoek bij bedrijven

DCR Events verzorgt ook Sinterklaas op bezoek bij bedrijven, scholen en instellingen. We hebben een groot Pietenbestand en als we vooraf weten om hoeveel kinderen het gaat, zorgen we dat er genoeg Pieten zijn ingeschakeld. De tijd is geheel in te delen naar keus. We hebben verschillende varianten van bezoeken.

Bezoek van Sint en Piet

Voor elk kind zorgen we voor een zakje met lekkers. Deze worden uitgedeeld door de Pieten. We bieden verschillende vormen van bezoek aan. Dit om de tijd goed te benutten en ook elk kind voldoende aandacht te geven.

Optie 1: Sint zit in zijn stoel en de kinderen kunnen na een verhaaltje vrij naar de Sint toe een voor een. De Sint zal om de namen vragen en daarbij een verhaaltje vertellen. Na afloop krijgen ze een presentje mee. De Pieten lopen rond en delen lekkers uit en praten met de kinderen.

Optie 2: De Sint leest uit zijn boek de vooraf ingezonden informatie op en nodigt de kinderen bij hem uit om ze toe te spreken. Hierbij is het belangrijk dat als er een selectie van kinderen is, de tijd wel voldoende is om de kinderen aandacht te geven. We houden zelf rekening met de tijd per kind, zodat iedereen wel aan bod komt. Elk kind krijgt zijn verhaaltje mee met een presentje en lekkers.

Optie 3: De Sint kiest zelf een aantal kinderen uit bij hem op schoot en de Pieten vermaken tussendoor de andere kinderen. Hij zal dan een lijst hebben met de namen, en zo ook per opgeroepen kind een bijhorend verhaaltje vertellen. Na afloop kunnen de kinderen elk hun verhaaltje meekrijgen. Na afloop krijgt elk kind zijn presentje met lekkers.

U bent ook vrij om aan te geven wat u wilt bij u op locatie. Via het boekingsformulier kunt u uw wensen opgeven onder opmerkingen of u kunt via het contactformulier contact met ons opnemen.

Sint en Pieten nieuws

Kosten

Verenigingen en stichtingen bezoek per 30 minuten €80,-
Winkelcentrums en bedrijven per 60 minuten €180,-
Scholen, Intochten en wijkbezoeken in de ochtend €275,- (tot 12:00u). Hele dag (tot 16:30u) €500,-

Extra tijd bijboeken is altijd mogelijk.

De prijzen zijn exclusief reiskosten à 0,25ct per kilometer vanaf 10km reistijd. Locatie Rotterdam Zuid. Regio Rotterdam, Ridderkerk en Barendrecht geen reiskosten.

Betaald parkeren? Deze kosten worden ook meegenomen per 20 minuten. Budgetgebonden? Geen probleem, alles is bespreekbaar en we komen er samen uit.

Cadeautjes voor de kinderen

Als u al cadeautjes heeft voor de kinderen, dan kunt u vooraf aangeven waar die worden geplaatst. Eventueel in de gang, of buiten voor de deur, vlak voor onze komst. Als u dit aangeeft in het opmerkingenveld op het boekingsformulier, dan weten wij dit van te voren. Er zal altijd een Piet aanwezig zijn met een lege zak, voor eventuele cadeautjes. We houden rekening met de tijd, het kan voorkomen dat het ingekort wordt met de cadeautjes, om ook tijd te maken voor andere activiteiten. Het is belangrijk om voldoende tijd te reserveren.

Planning

De tijdsplanning zal altijd begin november worden gecommuniceerd en medio november definitief gemaakt. Bij onze laatste communicatie zullen er geen grote wijzigingen meer zijn, maar is het meer om de contacten goed te houden, zodat iedereen weet dat alles vast staat. De actuele planning vindt u hier.

Vragen kunt u altijd via het contactformulier stellen. Om direct te boeken kunt u op onderstaande knop klikken.

Aanmelden

Bij interesse kunt u zich aanmelden via het boekingsformulier voor bedrijven. Binnen een dag zullen wij uw boeking bevestigen en eventuele vragen beantwoorden.

Boek nu uw bedrijfsbezoek