Sinterklaas op huisbezoek

Sinterklaas met zijn Pieten op huisbezoek

DCR Sint en Pieten komen bij jullie graag op huisbezoek. Vanaf november is Sint met zijn Roetveeg Pieten weer in het land en dan kunnen we al geboekt worden. Vaste dagen zijn sowieso in december op  3, 4 en 5 december. Andere datums ook mogelijk op verzoek. Voor 20 minuten komen zij op bezoek en zal er uit het grote boek van Sinterklaas gelezen worden. Extra tijd bijboeken is mogelijk tegen meerprijs. Elk kind krijgt de kans om door Sinterklaas bij zich geroepen te worden. Durft er iemand niet, dan zal Sint hem of haar op een leuke manier toch de nodige aandacht geven.

Tussendoor lopen de Pieten rond. We beschikken een hoop Pieten en die komen gezellig allemaal mee. Wenst u minder Pieten vanwege de ruimte of drukte? Laat dit dan in het boekingsformulier in het opmerkingenveld weten, dan houden we hier uiteraard rekening mee!

Boek nu uw huisbezoek

Piet en de media

We krijgen veel vragen of onze Pieten zwart zijn. Onze Pieten waren in het verleden donkerbruin, net als op tv zijn wij over gegaan op roetveeg we doen dit dat elk kind een leuk Sinterklaasfeest verdiend. De kinderen zien op tv deze Pieten ook en willen daar mee ingaan en we zijn zelf een multicultureel team die zich inzet voor de lach en plezier van de kinderen. Daarom zijn onze Pieten gewoon sinds 2020 nu Roetveeg Pieten wij hopen op uw begrip en we hebben vorig jaar gezien dat goed bevallen was.

Locaties

In eerste instantie komen Sint en zijn Pieten in Rotterdam e.o. Onze hoofdlocaties zijn Rotterdam, Ridderkerk en Dordrecht.  Ook moet u rekening houden met eventuele betaald parkeren locaties. Deze kosten worden vooraf berekend en ook aan u tijdig gecommuniceerd. Het vervoer van Sint en zijn Pieten proberen we niet voor uw deur te zetten: Altijd een stukje verder en Sint en zijn Pieten zullen vanaf de andere kant lopend uw huis benaderen en ook zo met vertrek.

Informatie voor de Sint

Als u besluit om Sint te laten komen, dan kunt u eenvoudig via de website alle gegevens opsturen. We vragen om het aantal kinderen, locatie, voorkeurstijdstippen, waar we eventueel rekening mee kunnen houden, en een verhaaltje over de kinderen wat handig is voor de Sint om te weten. Ook is het leuk als u over foto’s beschikt, om een digitale foto van de kinderen mee te sturen, zodat dit verwerkt kan worden in het grote boek van Sint. Foto’s en verhaaltjes kunnen altijd achteraf nog gemaild worden.

Cadeautjes voor de kinderen

Als u al cadeautjes heeft voor de kinderen, dan kunt u vooraf aangeven waar die worden geplaatst. Eventueel in de gang, of buiten voor de deur, vlak voor onze komst. Als u dit aangeeft in het opmerkingenveld op het boekingsformulier, dan weten wij dit van te voren. Er zal altijd een Piet aanwezig zijn met een lege zak, voor eventuele cadeautjes.

Planning

De tijdsplanning zal altijd begin november worden gecommuniceerd en dit jaar begin november definitief gemaakt. Bij onze laatste communicatie zullen er geen grote wijzigingen meer zijn, maar is het meer om de contacten goed te houden, zodat iedereen weet dat alles vast staat. De actuele planning vindt u hier.

Vragen kunt u altijd via het contactformulier stellen. Om direct te boeken kunt u op onderstaande knop klikken.

Boek nu uw huisbezoek