Sinterklaas op huisbezoek

Sinterklaas met zijn Pieten op huisbezoek

DCR Sint en Pieten komen graag  bij jullie op huisbezoek. In November is de sint en zijn pieten weer in het land.  U kunt ons dan weer boeken via het boeking formulier. Vanaf  20 minuten komen wij  op bezoek en zal er uit het grote boek van Sinterklaas gelezen worden. Extra tijd bij boeken is mogelijk tegen meerprijs. Elk kind krijgt de kans om door Sinterklaas bij zich geroepen te worden. Durft er iemand niet bij de sint dan zal hij of zei op een  andere  leuke manier toch de nodige aandacht geven.

Tussendoor lopen de Pieten rond. We beschikken over  een hoop Pieten en die komen gezellig allemaal mee. Wenst u minder Pieten vanwege de ruimte of drukte? Laat dit dan in het boekingsformulier in het opmerkingenveld weten, dan houden we hier uiteraard rekening mee!

Boek nu uw huisbezoek

Piet en de media

We krijgen veel vragen of onze Pieten zwart zijn. Onze Pieten waren in het verleden donkerbruin, maar  net als op tv zijn wij over gegaan op de  roetveeg piet.  De kinderen zien deze Pieten ook op tv  en willen daar in meegaan. Daarom zijn onze Pieten sinds 2020 Roetveeg Piet.   We zijn een multicultureel team die zich inzet voor de lach en plezier van de kinderen en hopen dat u hier begrip voor heeft.

Locaties

Onze hoofdlocaties zijn Rotterdam, Ridderkerk en Dordrecht. Komt u hier niet vandaan, maar woont u wel in de regio alles is bespreekbaar. Geef dit aan via de opmerking in het boeking formulier en we kijken wat de mogelijkheden zijn. Hou rekening met eventueel betaald parkeren locaties. Deze kosten worden vooraf berekend en tijdig aan u  gecommuniceerd. Het vervoer van Sint en zijn Pieten proberen we niet voor uw deur te zetten. Altijd een stukje verder zodat de  Sint en zijn Pieten lopend uw huis benaderen en weer vertrekken.

Informatie voor de Sint

Als u besluit om Sint te laten komen, dan kunt u eenvoudig via de website alle gegevens opsturen. We vragen om het aantal kinderen, locatie, voorkeurstijdstippen, waar we eventueel rekening mee kunnen houden, en een verhaaltje over de kinderen wat handig is voor de Sint om te weten. Ook is het leuk als u over foto’s beschikt, om een digitale foto van de kinderen mee te sturen, zodat dit verwerkt kan worden in het grote boek van Sint. Foto’s en verhaaltjes kunnen altijd achteraf nog gemaild worden. Op onze website, facebook en Instagram plaatsen we ook regelmatig foto’s van onze huisbezoeken. Heeft u hier bezwaar tegen geeft dit dan aan via de opmerkingen of meld het tijdens het huisbezoek. Wij zorgen er dan voor dat u kind hier niet op komt te staan.

Cadeautjes voor de kinderen

Als u  cadeautjes heeft voor de kinderen die u door de sint of pieten wil laten geven , dan kunt u vooraf aangeven waar die worden geplaatst. In de gang, buiten voor de deur of vlak voor onze komst. U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld op het boekingsformulier. Er zal altijd een Piet aanwezig zijn met een lege zak, voor eventuele cadeautjes.

Planning

Vanaf November zal de tijdsplanning worden gecommuniceerd en definitief gemaakt. Bij deze  communicatie zullen er geen grote wijzigingen meer zijn, maar is het meer om de contacten goed te houden, zodat iedereen weet dat alles vast staat. De actuele planning vindt u hier.

Vragen kunt u altijd via het contactformulier stellen. Om direct te boeken kunt u op onderstaande knop klikken.

Boek nu uw huisbezoek